De Rodute Mini

De Rodute Mini is een nieuw concept binnen de energetische therapie. De Mini is ontstaan als aanvulling op de algemene energetische behandeling. Door de goede resultaten bied ik deze Mini nu ook als los product aan. Het is een leuke manier om kennis te maken met, en de werking te ervaren van energiewerk.

Diegenen waarvoor ik in de afgelopen tijd hun dier behandeld heb, zullen De Rodute Mini direct herkennen. Sinds geruime tijd zet ik dit concept in tijdens de behandeling van dieren. Daarna krijgen eigenaren het buisje mee om zelf bij zich te dragen, soms voor een specifiek doel maar altijd om zelf ook bewust te kunnen ervaren wat de behandeling voor hen betekent.

Hoe werkt het?

De Rodute Mini is een kunststof buisje gevuld met alcohol. Daar wordt een combinatie van één tot vijf unieke energetische remedies aan toegevoegd die voor jou persoonlijk worden uitgetest. Op basis van een foto wordt er met een biotensor (energetische meetantenne) bekeken welke remedies jou het beste kunnen ondersteunen in een door jou benoemde uitdaging, probleem of klacht. Daarnaast krijg je een korte persoonlijke aanvulling in de vorm van een tip, aanwijzing of gevoel. Dit complete product krijg je per post thuis gestuurd. Je kunt het buisje vervolgens bij je dragen waardoor je de werking van energie kunt ervaren.

 

Wat zijn remedies?

De remedies die gebruikt worden in De Rodute Mini zijn handgemaakte natuurlijke druppels op basis van de energie van planten, aangevuld met de positieve energie van de maker. Alle klachten kunnen aangepakt worden met een combinatie van de zes remedies (bijvoet, weegbree, kamille, distel, paardenbloem en boerenwormkruid). Elke remedie en/of combinatie van remedies heeft zijn eigen kracht en geeft inzicht in de klacht.

 

De combinatie van mijn eigen remedies is eigenlijk als vanzelf ontstaan. De keuzes die ik heb gemaakt zijn gebaseerd op mijn eigen gevoel waarbij ik hulp heb gehad van mijn paard. Achter elke remedie zit een eigen verhaal waardoor ik een compleet plaatje kan aanbieden. 

Michael van Roon – Energetisch (dier)therapeut

Wanneer draag je De Rodute Mini bij je?

Je kunt de De Rodute Mini bij je dragen wanneer je wilt. Hij kan gewoon in je broekzak, jaszak of zelfs onder je nachtkussen. De meeste mensen ervaren daarbij een prettig en/of gesteund gevoel waarbij de klacht wordt aangepakt. Als je De Rodute Mini vergeet of kwijt raakt betekent dat simpelweg dat hij zijn werking voor jou volbracht heeft. Als je hem op een later moment graag weer bij je wilt dragen kan dat altijd. In sommige gevallen loopt het buisje leeg, dan is het duidelijk dat je hem niet meer nodig hebt.

 

Voor wie is De Rodute Mini geschikt?

Voor mensen die nog niet eerder met energetische therapie in aanraking zijn geweest is het een leuke manier om hiermee kennis te maken. Vraag je je af of een consult van De Rodute iets is voor jouw dier? Dan kun je middels De Rodute Mini eerst zelf het gevoel van een behandeling in het klein ervaren. Ook mensen die al meer ervaring met energie hebben ervaren het gebruik van De Rodute Mini als een fijne aanvulling.

 

Waarvoor kun je De Rodute Mini gebruiken?

Natuurlijk is het leuk om op deze manier de werking van energetische therapie te ervaren. Het helpt je om meer in balans te komen. Omdat De Rodute Mini gepersonaliseerd wordt kun je er ook een vraag bij stellen. Heb jij bepaalde situaties waarin je je onzeker voelt, of zou je wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van keuzes? Heb je een collega of iemand anders in je omgeving die jouw energie op kan slokken? Hierbij kan De Rodute Mini je helpen.