Het Consult

Energetische Natuurgeneeskunde:

Duur:

Gemiddeld 45 minuten 

Tarieven per 1 januari 2018:

Consult voor mensen*:                                    € 57,50

Consult voor dieren:                                        € 52,50

De Rodute Mini (inc. verzenden in NL):         € 22,50

Pinnen is zowel in de praktijk als op locatie mogelijk

De tarieven zijn inclusief 21% BTW (behalve de consulten voor mensen, die zijn vrijgesteld) en exclusief reiskosten bij een behandeling op locatie (€ 0,30 per kilometer te berekenen vanaf postcode 3761 ZH)

* De consulten voor mensen kunnen (geheel of gedeeltelijk) worden vergoed indien je aanvullend verzekerd bent. De Rodute is aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Klik hier voor een actuele lijst van verzekeraars die consulten van VBAG therapeuten vergoeden. 

 In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ/TCZ. De Rodute is tevens aangesloten bij de onafhankelijke geschillen commissie SCAG

Door het plannen van een afspraak voor een behandeling voor dieren ga je automatisch akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden.

Advies/Consultancy De intuïtieve manier van werken met en het lezen van energie kan van grote waarde zijn voor andere beroepen in de dierenbranche (dierenartsen, dierentuinen etc.). Neem contact op met De Rodute als u zaken heeft die om meer vragen dan alleen uw eigen intuïtie.

Kosten advies/consultancy per uur:                            €70,-