Een behandeling voor mensen

Met deze virtuele rondleiding door de praktijk van De Rodute krijg je een indruk van de locatie. Daarnaast geeft het duidelijk weer wat een Energetische behandeling inhoudt.  

Een behandeling voor dieren

Ben je benieuwd hoe de behandeling van een dier in zijn werk gaat? Het bovenstaande filmpje geeft daarvan een goede impressie.  

Diversen

Hierboven zie je de tweede vlog van De Rodute!

Tijdens Animal Event 2016 is Michael van Roon geïnterviewd door Radio Omroep Tilburg. Beluister het hierboven! 

Hierboven kun je de eerste vlog van De Rodute bekijken.  

Op 15 mei 2015 is Michael van Roon geïnterviewd door Karin de Waard in het radioprogramma Sandwich van RTV Baarn. Hierboven kun je het beluisteren.  

Hier kun je de stand van De Rodute gezien hebben.

2016

2015

Op 21 november 2015 vond de eerste Balans Hippique bijeenkomst plaats, een uniek evenement!

Balans Hippique is een evenement georganiseerd door Vereniging Eigen Paard en samenwerkende professionals in de paardensport (GaitSmart, Equicare-Plus en Equipe Paarden verzekeringen). Het is een evenement speciaal voor elke paardenliefhebber die geïnteresseerd is in de gezondheid van het paard en blessureleed wil voorkomen.

Daarbij kon een stand van De Rodute natuurlijk niet ontbreken!

Zaterdag 14 november was De Rodute van de partij op het symposium ter ere van het 10 jarig jubileum van QTouch Trainingen!

Zaterdag 3 november 2015 was De Rodute van de partij bij de open dag van Dierenkliniek Soest, ter gelegenheid van dierendag!

Helaas was het terrein in Bosschoord waar dit evenement 6 september 2015 zou plaats vinden onbegaanbaar geworden -door de regen- en werd deze 10e editie afgelast. De actie van een gratis introductie in de Energetische Therapie heb ik wel door laten gaan en was een groot succes! 

 Ondanks de onstuimige weersverwachtingen van zondag 5 juli 2015 was Paard & Plezier een zeer geslaagde dag!